درباره دادبانان دانا
داستان دادبانان
گروه حقوقی دادبانان در سال ۱۳۸۸، با مدیریت عاملی دکتر فرهاد بیات مدرس دانشگاه تهران و وکیل پایه یک دادگستری، به عنوان یکی از مؤسسات پیشرو در جذب، به کارگیری و سازماندهی نخبگان رشتهی حقوق با هدف ارائهی خدمات حقوقی، تشکیل و راهاندازی گردید. این مؤسسه در راستای ارائهی خدمات حقوقی مبتنی بر تخصصگرایی و استفاده از نیروی انسانی متخصص در هر گرایش از دانش حقوقی، در تلاش است تا با همکاری فارغ التحصیلان دانشگاههای معتبر کشور، گامی مهم در جهت ایجاد یک مؤسسهی حقوقی مبتنی بر دانش و تجربه برداشته باشد.
اهداف دادبانان
دپارتمانهای مؤسسه:
مؤسسه دارای چهار دپارتمان اصلی به شرح زیر است:
دپارتمان آموزش:
یکی از مهمترین خلاءهای نظام آموزش کشور، آموزش کاربردی مسائل حقوقی پیرامون کسب و کار است. مؤسسهی حقوقی دادبانان در راستای حل این مشکل با همکاری دانشکده ی کارآفرینی و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، مبادرت به برگزاری دورهی جامع حقوق کسب و کار نموده است، دورههای کاملاً کاربردی و مبتنی بر تجربههای عملی که بر اساس سرفصلهای کتاب «آنچه مشاور حقوقی باید بداند» تدریس میشود. همچنین در کنار کارگاه جامع، کارگاههای مهارتافزایی به صورت متغیر و با توجه به نیازهای روز تعریف و برگزار میگردد.
دپارتمان انتشارات و پژوهشهای حقوقی:
دادبانان دانا واحد انتشاراتی مؤسسهی حقوقی دادبانان میباشد که قصد دارد کتب ارزشمند کاربردی در حوزهی حقوق کسب و کار را معرفی و ارائه نماید. همچنین دانشپذیران میتوانند با پیش مطالعهی کتب مرتبط با کارگاهها، با آمادگی بیشتر در کارگاههای مؤسسه شرکت کنند که فهم و درک عملی و دقیقتری از مطالب داشته باشند .
دپارتمان وکالت دعاوی و مشاوره حقوقی:
یکی از مهمترین خدمات حقوقی، ارائهی مشاوره حقوقی با هدف پیشگیری از بروز اختلافات است. از آن جایی که طرح دعوی در دادگاه مستلزم صرف هزینهی بالا و از دست دادن زمان است، دریافت مشاوره حقوقی میتواند نقش مؤثری در موفقیت یک بنگاه اقتصادی داشته باشد. حتی پس از بروز اختلاف نیز، مشاوره حقوقی میتواند به حل اختلاف و حفظ حقوق اشخاص کمک نماید. تنظیم قرارداد و صورت جلسات استاندارد نیز میتواند در پیشگیری از دعوی یا حل آن نقش به سزایی داشته باشد .
دپارتمان داوری:
امروزه یکی از شیوه های مهم حل و فصل اختلاف، داوری است, همینطور به دلیل ساده تر بودن تشریفات رسیدگی داوری، آزادی طرفین اختلاف در انتخاب داور مورد اعتماد خود، کم هزینه تر بودن داوری، انتخاب داور دارای صلاحیت تخصصی در موضوع مورد اختلاف و سایر دلایل مشابه تمایل بیشتری به حل اختلافات از طریق داوری به وجود آمده است. به عبارت دیگر می توان گفت این روش حل اختلاف با طبع اختلافات و دعاوی حقوق کسب و کار هماهنگی بیشتری دارد. مؤسسه حقوقی دادبانان نیز در همین راستا، یکی از بخشهای تخصصی اصلی خود را به داوری اختصاص داده است.